WEBINAR 2.0

REGISTRUJTE SE I OSIGURAJTE SVOJE MJESTO

Ceresit webinari su online prezentacije koje smo pripremili za sve naše vjerne majstore i kupce, što svakako uključuje i Vas! Pridružite nam se i saznajte više o novim trendovima, tehnikama nanošenja i zakonskim regulacijama u građevinskoj industriji.

Za ovu sezonu pripremili smo čak 9 prezentacija, a za prve 3 možete se registrovati već sada, klikom na linkove u nastavku.

Vaše slobodno vrijeme iznimno cijenimo zato oni koji odslušaju prezentaciju do kraja i ispune vrlo kratku anketu čekaju vrijedni pokloni. Ali to nije sve, sve one koji odslušaju 3 prezentacije dodatno ćemo nagraditi Ceresit majicom, a za odslušanih 5 prezentacije na poklon ćete dobiti radni kombinezon.

EPOKSIDNI MATERIJALI

Termin održavanja:
24. novembra 2021. u 18 sati

Predavač:
Boris Đekić

REGISTRUJ SE

Šta možete očekivati na ovom webinaru?

U rezidencijalnim, hotelskim i ugostiteljskim objektima, sve češće se primjećuje trend upotrebe novih generacija epkosidnih materijala. Imat ćete priliku upoznati definiciju i klasifikaciju dvokomponentnih sistema.

VISAGE ZAVRŠNI MALTERI I BOJE ZA FASADU

Termin održavanja:

01. decembra 2021. u 18 sati

Predavač:
Maja Zidar

REGISTRUJ SE

Šta možete očekivati na ovom webinaru?

Visage kolekcija završnih maltera i boja za fasadu inspirisana je prirodom te je savršen odgovor na izazove savremenog dizajna, jedinstvenih i eksperimentalnih ideja. U samo nekoliko koraka možete postići izgled betona, cigle i drveta. Posljednje izdanje obogaćeno je novim bojama i teksturama koje odgovaraju dizajnerskim trendovima.

SANACIJA FASADA

Termin održavanja:

15. decembra 2021. u 18 sati

Predavač:
Blanka Matas

Šta možete očekivati na ovom webinaru?

Upoznajte se s zakonima o toplotnoj izolaciji te prednostima postavljanja izolacije na izolaciju. Uz naše savjete postignite veću energetsku učinkovitost.