Skip to Content

CERESIT R 755

Dvokomponentna epoksidna masa

 • Učinkovita zaštita od zadržavanja vlage
 • Visoka otpornost na trošenje
 • Vrlo dobro prianjanje

Karakteristike i prednosti

Posebni dvokomponentni epoksidni spoj, pogodan kao površinska membrana za suzbijanje zaostale vlage u cementnim oblogama i betonima s relativnom vlagom do 98%. Može se koristiti za popravak pukotina i jačanje poroznih podloga kao vezivnog sredstva.

Karakteristike

Opis

CERESIT® R 755 Epoxy Safety Primer je najmoćnije oružje protiv porasta vlage u CERESIT-ovom segmentu prajmera. Pouzdano brtvi cementne košuljice do sadržaja preostale vlage do 6 % CM i betonske podove do 7 % CM vlage. Pogodan je i za ojačavanje teških podloga.
Dostupno pakiranje: 7+12 kg

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

Podloge moraju biti čiste, bez pukotina, zdrave, suhe i bez supstanci koje bi ometale prianjanje.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MJEŠANJE CERESIT R 755

Lagano podignite gornju posudu kako biste omogućili da učvršćivač potpuno iscuri u donji kanister. Zatim pažljivo miješajte smolu i učvršćivač ručnom bušilicom s nastavkom za miješanje najmanje 2 minute. Ako je dostupno, koristite kontinuirano podesivu miješalicu. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

PRIMJENA

Nanesite obilan sloj CERESIT R 755 valjkom od jagnjeće kože. Za blokiranje kapilarnog podizanja vlage ili preostale vlage u betonskim podovima ili cementnim košuljima, drugi sloj se mora nanijeti poprečno najkasnije 48 sati nakon što se prvi sloj osuši. 

Povezani članci

 • Priprema podloge i mjerenje vlažnosti
  Priprema podloge i mjerenje vlažnosti
 • Izravnavanje podloge
  Izravnavanje podloge

Slični proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-cn-94/SAP_0201TNC014A4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 94
  Snažan specijalni predpremaz za pouzdano vezivanje ljepila ili mase za izravnavanje podova na keramičkim, kamenim i kritičnim podlogama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-r-777/SAP_0201TNC015M2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT R 777
  Disperzijski premaz bez otapala za prethodnu obradu podloga prije izravnavajuće obrade. Prikladno za prethodnu obradu upojnog cementa, anhidritnih podova i betonskih podloga prije upotrebe Ceresit izravnavajućih spojeva. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Ljepilo pogodno za polaganje keramičkih podnih obloga na površinama podnog grijanja. Pogodno za kuhinje, kupaonice, balkone, terase i vrtne bazene. Može se koristiti na upojnim i neupojnim podlogama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-r-766/SAP_0201TNC015M1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT R 766
  Višenamjenski temeljni premaz - Koncentrirani temeljni premaz za cementne ploče, betonske podove, kalcij-sulfatne ploče, suhe podove za izravnavanje, asfalt, keramičke pločice i podne od kamena i drveta. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-p-675/SAP_0201TKC015E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT P 675
  Jednokomponentno elastično ljepilo za lijepljenje parketa koje sprječava širenje i skupljanje parketa. 

Često postavljena pitanja