Skip to Content

Vaša vizija, naše boje.

bih CERESIT slika novo izdanje sistem boja mobitel verzija

Naš novi Colours of Nature Architects Colour System je jedinstven koncept usklađivanja boja za fasade. Baziran je na našoj proširenoj paleti 511 akrilnih, sikikatnih i silikatno silikonskih fasadnih boja i završnih maltera. Ovaj sistem boja se može koristiti kao alat za stiliziranje fasada, što profesionalcima pojednostavljuje proces izrade projekta u skladu sa posljednjim trendovima boja i stilova u arhitekturi.

Kako bismo arhitektama olakšali posao kombiniranja, našu paletu od 511 boja smo podijelili na:

 • 4 grupe boja - u zavisnosti od inspiracije
 • 6 jedinstvenih stilova - u skladu sa različitim potrebama arhitekata
 • 9 tipova boja - u zavisnosti od nivoa intenziteta, svjetloće ili sivila u boji

Prikazana rješenja su samo naši prijedlozi koji mogu pomoću u procesu dizajniranja fasada, ali svakako ne trebaju ograničavati kreativnost arhitekata. Paleta boja Colours of Nature Architects Colour System nudi profesionalcima pregršt mogućnosti kako fasade napraviti jedinstvenim.

 • Izaberite svoj stil
  Izaberite svoj stil

  Potrudili smo se olakšati vam i kategorizirati široku paletu boja u 6 stilova. Izaberite svoj stil i u njemu pronađite odgovarajuću boju za vašu fasadu. 

 • Slijedite svoj tip
  Slijedite svoj tip

  Kako bi Vaša izabrana boja imala veći efekat i bila još privlačnija, nijanse smo podijelili na 9 tipova boja prema intenzitetu i nivou svjetloće nijansi. 

 • Pogledajte naše primjere
  Pogledajte naše primjere

  Pogledajte kako smo mi upotrijebili boje iz palete Colors of Nature 

Imate Pitanja?

Rado ćemo vam pomoći oko bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, gdje kupiti ili koje je pravo rješenje za vaš projekat.