Skip to Content

CERESIT CT 19

Kontaktni pretpremaz Super Grip

 • Za problematične podloge, čak i za tvrdi PVC
 • Sadrži zrna kvarcnog pijeska

Karakteristike i prednosti

Brzovezujući predpremaz za sigurno lijepljenje između keramičkih obloga, prirodnog kamena, podnih i zidnih cementnih podloga i kritičnih površina. Primjenjuje se u vanjskim i unutarnjim prostorima.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CT 19 je brzovezujući temeljni premaz za sigurno spajanje keramičkih obloga, prirodnog kamena, podova i zidnih cementnih podloga i kritičnih površina. Za unutrašnju i vanjsku primjenu. CT 19 se koristi za pripremu podloge prije nanošenja ljepila za polaganje keramičkih pločica, zidnih i podnih obloga i prije nanošenja žbuke. CT 19 je savršeno rješenje za sve upijajuće i neupijajuće podloge.
Dostupna pakiranja: 1 kg, 5 kg i 10 kg.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

Sve površine moraju biti čiste, bez pukotina, čvrste, suhe i bez tvari koje mogu negativno utjecati na prianjanje. U potpunosti uklonite ljepila na vodenoj bazi i uklonite što je moguće više vodootpornih ljepila.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MIJEŠANJE CERESIT CT 19

Sadržaj pakovanja CERESIT CT 19 protresti nekoliko puta. Nemojte miješati CT 19 sa drugim aditivima. Zatvorite kantu odmah nakon upotrebe. Ostatke proizvoda potrebno je potrošiti što je prije moguće. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

PRIMJENA

Odmah nakon miješanja nanijeti CERESIT CT 19 temeljni premaz četkom ili valjkom. Nanesite tanki sloj bez stvaranja grudvica. Nakon potpunog sušenja, površine moraju biti otporne na ogrebotine. Nakon nanošenja, alat očistite vodom. Stvrdnuti materijal moguće je ukloniti razrjeđivačem ili sredstvom za uklanjanje boje. 

Povezani članci

 • Balkonski I Terasni Sistem
  Balkonski I Terasni Sistem
 • Sistemska Rješenja U Kupatilu
  Sistemska Rješenja U Kupatilu
 • Komercijalne Primjene
  Komercijalne Primjene
 • Brzi Sistem
  Brzi Sistem
 • Polaganje Pločica Na Podno Grijanje
  Polaganje Pločica Na Podno Grijanje
 • Podne Pločice Velikih Formata
  Podne Pločice Velikih Formata
 • Polaganje Pločica Velikog Formata Na Zid
  Polaganje Pločica Velikog Formata Na Zid
 • Pločica Velikog Formata
  Pločica Velikog Formata
 • Sistem Mramora I Prirodnog Kamena
  Sistem Mramora I Prirodnog Kamena
 • Polaganje Pločice Na Pločicu
  Polaganje Pločice Na Pločicu

Slični proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-16/SAP_0201SBC013T8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 16
  Ljepilo koje osigurava fleksibilan ljepljiv spoj i izbjegava unutarnji lom na kritičnim podlogama. Prikladno za korištenje na grijanim glazurama, balkonima, terasama i fasadama, posebno na betonske podloge. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cm-17/SAP_0201SBC013W2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CM 17
  Ljepilo pogodno za polaganje keramičkih podnih obloga na površinama podnog grijanja. Pogodno za kuhinje, kupaonice, balkone, terase i vrtne bazene. Može se koristiti na upojnim i neupojnim podlogama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/zavrsna-obrada-zidova/proizvod#/ceresit-ct-17/SAP_0201JAC014F1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 17
  Temeljni premaz za upojne podloge - koristi se kao temeljni premaz za vanjsku i unutarnju površinu prije, na primjer, lijepljenja keramičkih pločica, lakiranja površine, lijepljenja izolacijskih ploča i drugo. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-cn-94/SAP_0201TNC014A4/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 94
  Snažan specijalni predpremaz za pouzdano vezivanje ljepila ili mase za izravnavanje podova na keramičkim, kamenim i kritičnim podlogama. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-cn-69/SAP_0201TAC013Z0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 69
  Samoizravnajuća masa za podove u debljini slojeva 2-10 mm na bazi cementa. Bez skupljanja, bez pukotina, samo unutarnja primjena, za suhe podloge. 

Često postavljena pitanja