Skip to Content

Polaganje Pločica

Polaganje Pločice Na Pločicu

Ceresit sistemska rješenja za pločice na specijalnim površinama 

Pločice Na Specijalnim Podlogama

Prilikom postavljanja pločica na postojeće popločane površine ili na druge neupijajuće podloge, koristite CT 19  temeljni premaz (nerazrijeđen), a zatim CM 22* ili CM 49* ljepilo za pločice za poboljšanje prianjanja. Za direktno lijepljenje (bez prajmera) ili na neuobičajenim podlogama koristite reakcijsko ljepilo CM 77*.

*proizvodi dostupni po posebnoj narudžbi

Dizajn Sistema

Pređite mišem preko tačaka na slici!

CERESIT AT Systeme Fliese auf Fliese hotspot image

1. LIJEPLJENJE

CM 77 Ultraflex ljepilo

2.BRTVLJENJE

CS 25 sanitarni silikon

3. FUGIRANJE

CE 40 Aquastatic Flex fug masa / CE 89 Ultraepoxy Premium Design fug masa

4. PRELIVANJE

CT 10

Povezani Proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-ce-40/SAP_0201SGC013M9/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 40
  Vodonepropusna, fleksibilna masa za fugiranje sa Silica Active tehnologijom za fuge do 8 mm širine. Idealna za keramičke pločice. Masa ima posebnu Microprotect TrioProtect formulu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-ce-89/SAP_0201SQC013O0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CE 89
  Dvokomponentna hemijski otporna epoksidna masa za polaganje i fugovanje pločica i mozaika sa širinom fuga od 1 do 15 mm. Savršeno za mozaike i ekskluzivna mjesta. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/hidroizolacija/proizvod#/ceresit-ct-10/SAP_0201WTC014D8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 10
  Silikonsko impregnacijsko transparentno sredstvo za fuge i keramičke pločice na balkonima, terasama i kupaonicama. Ima funkciju zaštitnog premaza koji stvara vodootpornu podlogu. 

CERESIT Newsletter – od profesionalaca za profesionalce!

Besplatno se registrujte u Ceresit Klub i budite među prvima koji će primati informacije o novim proizvodima, predstojećim Ceresit događajima, specijalnim ponudama, besplatnim testovima proizvoda i još mnogo toga!

Imate Pitanja?

Rado ćemo vam pomoći oko bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, gdje kupiti ili koje je pravo rješenje za vaš projekat.