Skip to Content

Izaberite svoj stil

Kreativni valovi

Ukoliko želite stil koji jednostavno pruža pozitivne vibracije kroz jednostavne i glatke završne slojeve, odaberite baš ovaj. 

Kreativni Valovi

bg ceresit waves icon

Stil koji je spoj različitosti, donosi kontrastne oblike i linije koje izražavaju dinamičnu i vedru osobnost. Tonovi iz ovog tipa boja su zadivljujući, kreativni, vizionarski i pružaju pozitivne vibracije kroz jednostavne i glatke završne slojeve. Glavna inspiracija za ovaj stil su: morski valovi, valovita zelena brda i glatko kamenje. Kreativni valovi su nevjerovatni elementi prirode organizovani i stavljeni na jedno mjesto.

Novi stil koji je pun energije nadopunjen svježim tonovima plave iz skupine boja VODA. Ovo je skupina boja sa najvišim intenzitetom iz tipa boja „Vital” - ti tonovi su najživotopisniji i najpoticajni. Intenzivni tonovi rubina, cigle i višnje iz skupine boja ZEMLJA pridonose osjećaju udobnosti u ovom stilu.

Kreativni valovi predstavlja stil koji je djelo čovjekovih ruku, stil koji prikazuje umjetnu i tehnološku stranu njegovog dizajna bez gubitka osjećaja prirode i inovativnosti.

Najskladnije su kombinacije Kreativnih valova sa Gradskim pejzažom i Ljubavi prema prirodi.

bg ceresit creative waves waves collage

Imate Pitanja?

Rado ćemo vam pomoći oko bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, gdje kupiti ili koje je pravo rješenje za vaš projekat.