Skip to Content

Izaberite svoj stil

Ljubav prema prirodi

Ovaj stil podržava ručno izrađen i prirodni dizajn završnih slojeva sa opipljivim nepravilnostima. Prijateljski nastrojen i opušten stil koji se odnosi na prirodno okruženje, mjesta koja su mirna i tiha, što ga čini savršenim za gradske kuće, vikendice i neformalne objekte. 

Ljubav prema prirodi

bih CERESIT slika lljubav i priroda mobitel verzija
bg ceresit love icon

Prijateljski nastrojen i opušten stil koji se odnosi na prirodno okruženje, mjesta koja su mirna i tiha.Ovaj stil podržava ručno izrađen i prirodni dizajn završnih slojeva sa opipljivim nepravilnostima.

Tonovi ovog stila dolaze iz skupine boja ŠUMA i ZEMLJA i snažno su vezani za prirodne elemente: crvena cigla, smeđa Nubija, bež Minorka inspirisane su glinom i zemljom, dok su zelena Tazmanija, maslinasta Cejlon inspirisane bogatim svijetom flore. Većina boja ima visok udio sive, što kreira osjećaj udobnosti i spokoja. Ovaj stil odiše osjećajem opuštenosti, što ga čini savršenim za gradske kuće, vikendice i neformalne objekte.

Boje iz ovog stila simboliziraju surovu prirodu i elemente koji su podložni vremenskim utjecajima kao što su trava, mahovina, kora drveta, nebo, voda, blato, glina, stijene.

Najskladnije su kombinacije  Ljubavi prema prirodi  sa Kreativnim valovima i Romantičnom pričom.

bg ceresit love of nature love collage

Imate Pitanja?

Rado ćemo vam pomoći oko bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, gdje kupiti ili koje je pravo rješenje za vaš projekat.