Skip to Content

Izaberite svoj stil

Romantična priča

Stil najosjetljiviji od svih, podržan suptilnim bojama i krhkim nijansama, stvoren je dizajn sa nježnim detaljima koji imaju romantični duh. 

Romantična Priča

bg ceresit romantic icon

Izražava boemski stil života, stil koji je najosjetljiviji od svih. Podržan suptilnim bojama i krhkim nijansama, stvoren je dizajn sa nježnim detaljima koji imaju romantični duh. Ukrasi su lijepi i bogati, kompleksni i realistični te se odnose na prirodu, posebno na biljni svijet.

Od svih skupina boja Colours of Nature, ovaj stil ima najviše tonova sa niskom zasićenošću bojom. Tipovi boja sa niskim intenzitetom „Light Primary” i „Primary” djeluju spokojno i razumno, ali i sofisticirano. Iako se u ovom stilu nalaze boje iz svih grupa Colours of Nature, najviše prikazuje ZEMLJAne tonove sa beš i sivom iz Jukatana i Katalonije, kao i tonove Madeire i Kolumbije, dok su zeleni tonovi Papue i Bornea pravi ambasadori iz grupe tonova ŠUME.

Sa svojim blijedim, nježnim tonovima ovaj stil kreira svijetal i prozračan izgled koji se može smatrati ženstvenim.

Najskladnije su kombinacije  Romantične priče  sa Urbanim glamurom i Ljubavi prema prirodi.

bg ceresit romantic story romantic collage

Imate Pitanja?

Rado ćemo vam pomoći oko bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, gdje kupiti ili koje je pravo rješenje za vaš projekat.