Brtvene trake/membrane/drugo
               CERESIT CL 152
               
        
               Zaštitna traka za hidroizolaciju ispod keramičkih pločica
               
        
    
Zaštitna traka za hidroizolaciju koja se koristi za hidroizolaciju spojeva, otvora na cijevi i uglova, prije polaganja keramičkih pločica. Može se koristiti u unutrašnjim i vanjskim prostorima, na podovima i zidovima.
- 
                    
 
     
    Vodootporna brtvena traka
 - 
                    
 
     
    Fleksibilno i trajno brtvljenje
 - 
                    
 
     
    Za brtvljenje rubova i uglova
 
            
                
- Opis
 - Kako koristiti
 - Često postavljena pitanja
 
CERESIT® CL 152 je zaptivna, vodootporna traka pogodna za dilatacijske i deformirane spojeve između keramičkih pločica. CL 152 se preporučuje za upotrebu u zatvorenom i na otvorenom u vlažnim prostorima. Otporna je na napetost i hemikalije, jednostavna za upotrebu i super fleksibilna. Koristi se za primjenu u kuhinjama, balkonima i terasama.
Dostupne veličine: 120 mm x 5 m, 120 mm x 10 m, 120 mm x 50 m.
- 
                    
 
     
    Vodootporna brtvena traka
 - 
                    
 
     
    Fleksibilno i trajno brtvljenje
 - 
                    
 
     
    Za brtvljenje rubova i uglova
 
CERESIT CL 152 je vodootporna zaptivna traka za dilatacijske i deformirane spojeve između keramičkih pločica. CL 152 se koristi za primenu u kuhinjama, balkonima i terasama kao materijal za postavljanje između slojeva zaptivnih materijala.
Traka CERESIT CL 152 se koristi za armiranje fleksibilnih vodonepropusnih slojeva CERESIT CL 50, CL 51, CR 166 i za zaptivanje premaza CERESIT CR 90 na mjestima spajanja sa horizontalnim rubovima, dilatacijskim otvorima itd.
Nanošenje CERESIT CL 152 izvoditi u suhim uslovima sa temperaturom okoline od +5 do +25°C. Navedeni podaci su dobijeni pri temperaturi okoline i materijala od +23°C i 50% relativne vlažnosti zraka. Imajte na umu da u drugim klimatskim uslovima stvrdnjavanje može biti ubrzano ili odloženo i da je sam proizvod podložan lokalnim uslovima kao što su količina vode i stvrdnjavanje.