Skip to Content

CERESIT CT 722 VISAGE

Protuljepivo sredstvo

 • Spremno za uporabu
 • Jednostavno za korištenje

Karakteristike i prednosti

Ceresit CT 722 Visage treba nanijeti na silikonsku matricu kako bi se spriječilo da se matrica lijepi za Ceresit CT 720 Visage žbuku tijekom izrade drvene konstrukcije.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CT 722 treba nanijeti na silikonsku matricu kako bi se izbjeglo lijepljenje matrice za CERESIT CT 720 VISAGE žbuku tokom modeliranja drvene strukture.
Dostupna veličina pakovanja: 5 l

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

CERESIT CT 722 Visage treba nanijeti na silikonsku matricu kako bi se izbjeglo lijepljenje matrice za CERESIT CT 720 Visage žbuku tokom modeliranja drvene strukture.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

PRIMJENA

CERESIT CT 722 četkom ili valjkom rasporedite po silikonskoj matrici koliko god je potrebno, bez stvaranja lokvica i curenja. Prilikom modeliranja strukture drveta, kontrolirati kvalitetu konačnog efekta i po potrebi redovno nanositi CT 722 sredstvo protiv lijepljenja na matricu. Nedostatak antiadhezivnog sredstva ili premala količina može dovesti do prianjanja matrice za gips i lošijeg kvaliteta konačnog efekta. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

NAPOMENA

Radove treba izvoditi na temperaturama od +5 °C do +25 °C. Omogućite odgovarajuću ventilaciju prostorima u kojima se obavljaju radovi. Izbjegavati udisanje para i kontakt s očima i kožom. Nemojte jesti niti pušiti dok radite sa mješavinom. Operite ruke nakon upotrebe proizvoda. 

Povezani članci

 • Ceretherm Classic wool
  Ceretherm Classic wool
 • Ceretherm Impactum
  Ceretherm Impactum
 • Znate li koliko košta Ceresit fasada za Vašu kuću?

Slični proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  Predpremaz za pripremu podloge prije nanošenja žbuke na bazi sintetičkih smola. Primjenjuje se u unutarnjim i vanjskim prostorima. Može se upotrebljavati na svim mineralnim podlogama kao što su beton, vlaknasti cement, žbuka itd. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-722-visage/SAP_0201IKC014L2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 722 VISAGE
  Ceresit CT 722 Visage treba nanijeti na silikonsku matricu kako bi se spriječilo da se matrica lijepi za Ceresit CT 720 Visage žbuku tijekom izrade drvene konstrukcije. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-721-visage/SAP_0201IFC014L1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 721 VISAGE
  Impregnacija za drvo koristi se za nanošenje dekorativnog sloja s prirodnom bojom drveta na površinu Ceresit CT 720 tankoslojne mineralne žbuke, tradicionalne žbuke, betonske i gipsane površine. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-720-visage/SAP_0201IEC014L0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 720 VISAGE
  Završna žbuka za imitaciju drva koristi se za nanošenje tankoslojne žbuke na betonske površine, tradicionalne žbuke, gips ploče itd. CT 720 je u osnovi bijele boje, a zajedno s CT 721 dostupna je u 6 različitih boja. 

Često postavljena pitanja