Skip to Content

CERESIT R 777

Disperzijski premaz

 • Jednostavan za korištenje
 • Zatvara pukotine na površinama i regulira upojnost
 • Vrlo jak premaz, veže ostatke prašine

Karakteristike i prednosti

Disperzijski premaz bez otapala za prethodnu obradu podloga prije izravnavajuće obrade. Prikladno za prethodnu obradu upojnog cementa, anhidritnih podova i betonskih podloga prije upotrebe Ceresit izravnavajućih spojeva.

Karakteristike

Opis

CERESIT® R 777 je disperzioni prajmer koji se koristi kao vezni most za CERESIT mase za izravnavanje i zaglađivanje na upijajućim podlogama kao što su cementne košuljice i betonski podovi, estrihe od kalcijum-sulfata, mase za izravnavanje i zaglađivanje, ploče za suhu gradnju. Može se koristiti i prije direktnog lijepljenja podnih obloga na odgovarajuće podloge CERESIT ljepilima.
Dostupna pakiranja: 5 kg i 10 kg

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 1

PRIPREMA PODLOGE

Podovi moraju biti u skladu sa zahtjevima uporedivih nacionalnih standarda. Naročito moraju biti čisti, bez strukturnih nedostataka, čvrsti, trajno suhi i bez sredstava za odvajanje. U slučaju podloga na bazi cementa, svako mlijeko se mora ukloniti odgovarajućim mašinama. Sulfatne košuljice uvijek izbrusiti (brusnim papirom, granulacija 16) i očistiti usisavanjem.

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 2

MIJEŠANJE CERESIT R 777

Prije upotrebe dobro promućkati. Na estrihu razrijedite CERESIT R 777 1:1 s vodom, na betonskim podovima koristite CERESIT R 777 nerazrijeđen. 

CERESIT Tiling CE60 LP Instructions Illustration Step 3

PRIMJENA

Ravnomjerno nanesite valjkom od jagnjeće kože. Ne dozvolite da prajmer formira lokve. Drugi sloj može biti potreban na poroznim, vrlo upijajućim podlogama nakon sušenja. 

Povezani članci

 • Priprema podloge i mjerenje vlažnosti
  Priprema podloge i mjerenje vlažnosti
 • Izravnavanje podloge
  Izravnavanje podloge

Slični proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-uk-400/SAP_0201TEC015S2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT UK 400
  Univerzalno ljepilo za podne obloge koristi se za lijepljenje na upojne podloge, kao što su: homogeni PVC u ploči, rolete, PVC kompozitne podne obloge s tekstilnom podlogom, CV podne obloge. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/polaganje-plocica/proizvod#/ceresit-cl-51/SAP_0201SKC013R0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CL 51
  Fleksibilna 1-komponentna brtvena masa koja brtvi bez stvaranja slojeva ispod keramičkih obloga na mokrim i vlažnim područjima. U slučaju podnih konstrukcija s izolacijskim slojevima nanosite CL 51 direktno na sloj koji podnosi teret. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-cn-69/SAP_0201TAC013Z0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CN 69
  Samoizravnajuća masa za podove u debljini slojeva 2-10 mm na bazi cementa. Bez skupljanja, bez pukotina, samo unutarnja primjena, za suhe podloge. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-r-755/SAP_0201TNC015M0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT R 755
  Posebni dvokomponentni epoksidni spoj, pogodan kao površinska membrana za suzbijanje zaostale vlage u cementnim oblogama i betonima s relativnom vlagom do 98%. Može se koristiti za popravak pukotina i jačanje poroznih podloga kao vezivnog sredstva. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/podovi-podopolagastvo/proizvod#/ceresit-r-766/SAP_0201TNC015M1/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT R 766
  Višenamjenski temeljni premaz - Koncentrirani temeljni premaz za cementne ploče, betonske podove, kalcij-sulfatne ploče, suhe podove za izravnavanje, asfalt, keramičke pločice i podne od kamena i drveta. 

Često postavljena pitanja