Skip to Content

CERESIT CT 64

Završna akrilna žbuka

 • Zaribana akrilna završna žbuka
 • 211 nijansi boja
 • Paropropusna, vodonepropusna

Karakteristike i prednosti

Tankoslojna dekorativna završna žbuka za unutarnju i vanjsku primjenu na betonskim podlogama, klasičnim žbukama, gipsanim podlogama i pločama, iverici i gips ploči.

Karakteristike

Opis

CERESIT® CT 64 koristi se za izradu tankoslojnih žbuka na betonskim podlogama, tradicionalnim žbukama, gipsanim podlogama i ivericama, gips-kartonskim pločama itd. CT 64 može se nanositi kao fasadna žbuka unutar Ceretherm ETICS sistema (External Thermal Insulation Composite Systems). U slučaju intenzivnih tamnih boja, nanošenje materijala treba biti ograničeno na manje površine, npr. arhitekturni detalji.

Dokumenti i preuzimanja

Kako koristiti

PRIPREMA PODLOGE

CT 64 nanosi se na glatke, nosive, suhe i čiste podloge bez tvari koje mogu uzrokovati odvajanje (mast, bitumen, prašina).
Prije nanošenja završne žbuke, neravne i uništene podloge moraju biti zaglađene i reparirane. U slučaju tradicionalnih žbuka i betonskih podloga

PRIMJENA

Sadržaj spremnika dobro promiješajte. Ukoliko je potrebno, konzistentnost proizvoda može se prilagoditi dodavanjem max. 1% čiste vode. Nakon toga ponovno promiješajte smjesu. Ne koristite hrđave spremnike ili alate.
CT 64 nanosite jednakomjerno na podlogu pomoću dugačkog metalnog gletera. Nakon otprilike 5- 10 minuta, kružnim pokretima plastičnim gleterom trebali bi dobiti željenu homogenu strukturu 

NAKON PRIMJENE

Ostatke žbuke na alatu i svježe mrlje od žbuke uklonite sa vodom. Nakon sušenja proizvod je moguće odstraniti samo mehanički. U različitim uslovima može doći do bržeg ili sporijeg sušenja žbuke. Ne nanosite žbuku na zidove izložene jakim sunčevim zrakama. Dok se žbuka u potpunosti ne osuši, zaštitite ju od kiše zaštitnom zavjesom za fasade. 

Povezani članci

 • Ceretherm Classic wool
  Ceretherm Classic wool
 • Ceretherm Impactum
  Ceretherm Impactum
 • Znate li koliko košta Ceresit fasada za Vašu kuću?

Slični proizvodi

 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-16/SAP_0201IGC014E8/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 16
  Predpremaz za pripremu podloge prije nanošenja žbuke na bazi sintetičkih smola. Primjenjuje se u unutarnjim i vanjskim prostorima. Može se upotrebljavati na svim mineralnim podlogama kao što su beton, vlaknasti cement, žbuka itd. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-174/SAP_0201IDC014F2/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 174
  Tankoslojna dekorativna žbuka za primjenu na betonskim i gips podlogama, ivericama, klasičnim žbukama, vlaknastim gips pločama i drugdje. Paropropusna, niske upojnosti i otporna na prljavštinu. 
 • ${/content/heliux/adhesive/ceresit/ba/bs/proizvodi/fasadna-rjesenja/proizvod#/ceresit-ct-60/SAP_0201IDC014K0/searchResult.productFields.MainImageAltText}
  CERESIT CT 60
  Služi kao tankoslojna završna žbuka na betonskim podlogama, klasičnim žbukama, gips podlogama i pločama, ivericama, gips-kartonu i drugdje. 

Često postavljena pitanja