CERESIT CT 77

Karakteristike

Za primjenu na podlogama koje su izložene nepovoljnim utjecajima, kako u unutrašnjim prostorima, tako i na vanjskim dijelovima fasada (npr. cokli).

 

  • proizveden iz mnoštva kompozicija boja
  • 48 vrsta mozaika
  • veličine zrna (granulacija): 0,8 - 1,2 mm
  • pripremljen za trenutnu upotrebu
  • otporan na različite vremenske uvjete
  • otporan na trošenje (habanje)
  • jednostavan za održavanje

Opis

Ceresit CT 77 upotrebljava se na tradicionalnim malterima, betonu, gipsanim malterima, iverici i gips-kartonskim pločama. Vezivo je transparentno, a punilo su šaroliki kamenčići.  Materijal se ugrađuje širokim gleterom. Nakon sušenja materijal postaje staklast i šarolik. Ovim materijalom možete premostiti manje pukotine.

Preporučujemo upotrebu ovog proizvoda na površinama koje su izložene nepovoljnim utjecajima u unutrašnjim prostorima, npr. predvorja i stubište. U vanjskim prostorima preporučujemo ga za mjesta koja su izložena prljanju: sokl, špalete i štukature.

Korak po korak  

Sadržaj kante pažljivo promiješajte. Za prilagođavanje gustoće, prema potrebi dodajte malu količinu vode. Ukoliko se doda prevelika količina vode materijal može  biti neupotrebljiv. Ne koristite hrđave alate i kante. CT 77 nanosi se na podlogu čeličnim gleterom u ravnomjernom sloju debljine koju određuje izvršitelj radova. Za dobivanje homogene strukture materijala, završnu obradu napravite sa plastičnim gleterom. Ne preporučujemo jak pritisak na materijal prilikom obrade.

Ne vlažite malter sa vodom!

Radove izvodite bez prekida. Ukoliko u proizvod dodajete vodu, istu količinu dodajte u sve kante. Ukoliko radove morate prekinuti, prekid izvršite pomoću krep trake. Traku uklonite nakon završne obrade dok je materijal još svjež. Izvođenje radova nastavite uz upotrebu krep trake (postavite ju na rubove očvrsnulog materijala). Alat i svježe mrlje operite čistom vodom.